Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Temmuz 2020 13:27

Mersin'de silahlı kavga: 1 ölü, 3 yaralı

Mersin'in Tarsus ilçesinde iki grup arasında güvercin meselesinden çıktığı ileri sürülen silahlı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Mersin'de silahlı kavga: 1 ölü, 3 yaralı
Mersin,,Tarsus,,silahlı kavga

Gece saat 02.00 sıralarında Barbaros Mahallesi Sait Polat Bulvarı üzerindeki bir tekel büfesi önünde silahlı kavga ihbarına giden polis ekipleri, olay yerinde 5 adet boş kovan ile kan izlerine rastladı.

Yapılan araştırmada, yakındaki özel bir hastaneye tabanca ile vurularak yaralı halde götürülen iki kişiden Gökhan Neşet'in (28) hayatını kaybettiği, bacağından vurulan Turgut B.'nin (29) ise tedavisinin sürdüğü belirlendi. Aynı olayda kollarından ve bacağından yaralanan Mehmet N. (34) ile bacağından tabanca ile vurulan Mehmet K.'nin (34) Tarsus Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı bildirildi.

Tarsus Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, 3 şüpheliyi gözaltına alırken, güvercin meselesinden çıktığı ileri sürülen olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü, gözaltı sayısının artabileceği ifade edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...