Tgrt Haber
12 Temmuz 2021 18:38

Meteoroloji uyardı: İstanbul'da sıcaklıklar artacak

Meteoroloji, İstanbul genelinde hava sıcaklığının artacağı uyarısında bulundu. Hafta sonuna kadar sıcaklığın batı kesimlerde mevsim normallerinin 4 ila 6 derece üzerinde olacağı aktarıldı.

Meteoroloji uyardı: İstanbul'da sıcaklıklar artacak
İstanbul,,meteoroloji,,hava durumu

Meteoroloji'den sıcaklık uyarısı geldi. İstanbul'da sıcaklıkların hafta boyunca mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini bildiren Meteoroloji, vatandaşların ve yetkililerin yaşanabilecek olumsuzluklara karşı gereken önlemlerin alınmasını duyurdu.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, önümüzdeki bir haftalık süreçte bölge genelinde sıcaklıkların artmaya devam edeceği belirtildi.

MEVSİM NORMALLERİNİN ÜZERİNDE

Hafta sonuna kadar sıcaklığın batı kesimlerde mevsim normallerinin 4 ila 6 derece üzerinde olacağı aktarılan açıklamada, hafta sonu ise 6 ila 10 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Açıklamada yüksek sıcaklıklarla ilgili Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınlayacağı tahmin raporları ile meteorolojik uyarıların, vatandaşlar ve yetkililer tarafından dikkatle takip edilerek, gereken önlemlerin alınması istendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...