Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Temmuz 2021 09:28

Meteoroloji uyardı! Hava sıcaklığı azalacak

Meteoroloji'den gelen son dakika bilgilerine göre, hava sıcaklığı Doğu Anadolu'da 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek.

Meteoroloji uyardı! Hava sıcaklığı azalacak
Meteoroloji,,hava,

Yurdun kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Ordu çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu ile Van’ın doğu kesimlerinde kuvvetli, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize çevrelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI 2 İLA 4 DERECE AZALACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı Doğu Anadolu'da 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek.

Rüzgar, genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri ile Adıyaman çevrelerinde kuvvetli (40-70 km/sa) olarak esecek.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
Ankara: Az bulutlu 34

Meteoroloji uyardı! Hava sıcaklığı azalacak
İstanbul: Az bulutlu 32

Meteoroloji uyardı! Hava sıcaklığı azalacak
İzmir: Az bulutlu ve açık 39

Meteoroloji uyardı! Hava sıcaklığı azalacak
Adana: Az bulutlu ve açık 37
Antalya: Az bulutlu ve açık 40
Samsun: Parçalı ve çok bulutlu 31
Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (Yağışların kuvvetli, yer yer çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor) 27
Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (Yağışların öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli olması bekleniyor) 34
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 38

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...