Tgrt Haber
23 Kasım 2021 15:00

Meteoroloji uyardı! Kuvvetli kar ve yağmur geliyor

Son dakika haberi: Meteoroloji, mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının çarşamba günü kuzey, iç ve orta kesimlerde azalacağını, mevsim normalleri altına düşeceğini ve birçok ilde kar yağışının etkili olacağını açıkladı.

Meteoroloji uyardı! Kuvvetli kar ve yağmur geliyor
yağış,meteoroloji

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının çarşamba günü kuzey, iç ve orta kesimlerde azalacağını ve mevsim normalleri altına düşeceğini açıkladı.

Meteoroloji uyardı! Kuvvetli kar ve yağmur geliyor

Hava sıcaklığının batı ve iç kesimlerde mevsim normallerinin 2-4 derece üzerinde, diğer yerlerde ise mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Günlerce sürecek yağmur ve kar yağışları konusunda ise dikkat etmek gerekiyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı 15
İstanbul: Çok bulutlu, sabah saatlerinde batı çevrelerinden başlamak üzere il geneli aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde il geneli ile akşam saatlerinde Anadolu Yakası'nda yer yer kuvvetli olması bekleniyor. 15
İzmir: Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden itibaren yerel kuvvetli olması bekleniyor. 19
Adana: Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 22
Antalya: Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 20
Samsun: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı 18
Trabzon: Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu 18
Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 10
Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu 17

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...