Tgrt Haber
21 Kasım 2021 10:42

Meteoroloji'den kar uyarısı (21 Kasım 2021)

Meteoroloji'den gelen son bilgilere göre, Van, Muş ve Bitlis çevreleri ile Diyarbakır, Batman ve Siirt'in kuzey kesimlerinin yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı, yükseklerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji'den kar uyarısı (21 Kasım 2021)
kar,,meteoroloji,,hava durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre; ülkenin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Van, Muş ve Bitlis çevreleri ile Diyarbakır, Batman ve Siirt'in kuzey kesimlerinin yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı, yükseklerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI AZALACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı iç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgarın, genellikle kuzey yönlerden zamanla iç ve doğu kesimlerde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı bulutlu 11

Meteoroloji'den kar uyarısı (21 Kasım 2021)
İstanbul: Parçalı bulutlu 13

Meteoroloji'den kar uyarısı (21 Kasım 2021)
İzmir: Parçalı ve az bulutlu 18
Adana: Parçalı ve az bulutlu 22
Antalya: Parçalı ve az bulutlu 21
Samsun: Parçalı bulutlu 13
Trabzon: Parçalı bulutlu 13
Erzurum: Parçalı bulutlu 8
Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, kuzey kesimleri yağmur ve sağanak yağışlı 14

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...