Tgrt Haber
25 Haziran 2021 19:55

Meteoroloji’den sağanak uyarısı

Güneşli günler başladı desek de Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada sağanak ve gök gürültüsü etkisini gösterecek.

Meteoroloji’den sağanak uyarısı
Meteoroloji,Meteoroloji sağanak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada sağanak uyarısı yapıldı. Marmara'nın kuzey ve doğusu, İç Anadolu'nun kuzeyi, Karadeniz ile Konya ve Erzincan çevreleri sağanak etkisini gösterecek. Bazı bölgelerde ise gök gürültülü sağanak olacak. Hava sıcaklığının mevsim normallerinde devam etmesini beklenirken, Marmara'nın kuzey ve doğusu, İç Anadolu'nun kuzeyi, Karadeniz ile Konya ve Erzincan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanaklı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR ETKİSİNİ ARTACAK

Yağışların, yarın sabah saatlerine kadar Batı Karadeniz (Bolu, Karabük, Kastamonu, Düzce, Zonguldak, Bartın, Sinop'un iç kesimleri) ile Çankırı ve Çorum çevrelerinde aralıklı ve yerel olarak kuvvetli olması öngörülüyor. Rüzgarın genellikle kuzeyli, öğle saatlerinden sonra Akdeniz kıyıları ile doğu kesimlerde güneyli yönlerden hafif ve orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Meteoroloji’den sağanak uyarısı

Meteoroloji’den sağanak uyarısı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...