Tgrt Haber
01 Ağustos 2021 13:54

Meteoroloji’den sıcaklık uyarısı: Mevsim normallerinin üzerine çıkacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada hava sıcaklıkları mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyredeceği belirtilerek vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Meteoroloji’den sıcaklık uyarısı: Mevsim normallerinin üzerine çıkacak
Meteoroloji,hava durumu,

Sıcak hava dalgası yurt genelinde etkisini gösteremeye devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Marmara bölgesinde hava sıcaklıklarının artması bekleniyor. Bölgede sıcaklıkların hafta boyunca mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyretmesi öngörülüyor. 

VATANDAŞLARA SICAKLIK UYARISI

Günün en yüksek hava sıcaklıklarının İstanbul'da 34-38, Yalova'da 30-32, Tekirdağ'da 31-32, Sakarya ve Kocaeli'nde 37-39, Kırklareli'nde 36-40, Edirne'de 38-41 derece civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Hafta boyunca bölgede etkili olması beklenen sıcak hava dalgası nedeniyle öğle saatlerinde (11.00-16.00 saatleri arasında) başta yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların, sıcak çarpmasına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...