Tgrt Haber
17 Eylül 2020 09:30

Metro istasyonunda intihar!

Şişli-Mecidiyeköy Metro istasyonunda erkek bir şahıs raylara atlayarak hayatına son verdi. Makinist ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Metro istasyonunda intihar!
Şişli,metro

Saat 08.30 sıralarında Şişli-Mecidiyeköy Metro istasyonunda, genç bir şahıs tren geldiği sırada raylara atlayarak intihar etti. Genç trenin altında kalırken metro istasyonundaki yolcular da tahliye edildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Metro istasyonunun giriş çıkışları emniyet şeridi ile kapatılırken, metro seferleri de durduruldu. Kısa bir süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri, raylardaki genci sağlık ekiplerine teslim etti.

Metro istasyonunda intihar!

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ayağının koptuğu öğrenilen ağır yaralı genç, sedyeyle dışarıya çıkartıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. İntihar girişiminde bulunan 26 yaşındaki gencin Irak vatandaşı Zeynel Abidin A. olduğu öğrenildi. Hastaneye kaldırılan gencin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Metro istasyonunda intihar!

Makinist ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Metro istasyonunda intihar!

Öte yandan Metroİstanbul'dan yapılan açıklamada, "M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattı Mecidiyeköy/Şişli istasyonunda bir vatandaşımızın intihar girişiminde bulunması nedeniyle Osmanbey-Levent istasyonları arasında hizmet verilememektedir. Mecidiyeköy/Şişli ve Gayrettepe istasyonları işletmeye kapatılmıştır" denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...