Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Ocak 2022 15:37

Son dakika! Metro zorbası Emrah Yılmaz'a 18 yıl hapsi istemi

Son dakika haberi: Kadıköy- Tavşantepe metrosunda kadın yolcu ve annesine bıçak çekip tehdit eden Emrah Yılmaz'ın 18 yıl hapsi istendi.

Son dakika! Metro zorbası Emrah Yılmaz'a 18 yıl hapsi istemi
kadıköy metrosu,metro,bıçaklı saldırı,emrah yılmaz

Son dakika haberi: Kadıköy-Tavşantepe metrosunda iki kadın yolcuya bıçak çekip, tehdit ve hakaret ettiği gerekçesiyle tutuklanan Emrah Yılmaz hakkında, "silahla kasten yaralamaya teşebbüs", "basit yaralama", "hakaret", "halk arasında korku ve panik amacıyla silahla tehdit" ve "zincirleme şekilde silahla tehdit" suçlarından 18 yıl 3 aya kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı.

Kadıköy metrosunda yolculara bıçak çekmesinin ardından 'silahla tehdit', 'yaralamaya teşebbüs' ve 'halk arasında korku ve panik oluşturmak amacıyla tehdit' suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderilen Emrah Yılmaz'ın İstanbul Anadolu 38. Asliye Ceza Mahkemesi'nce 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçundan 2018 yılında tutuklanıp 2 yıl 12 ay hapis cezası aldığı ortaya çıktı. Bu yıl Aralık ayında tahliye olması gereken ancak cezasını iyi halli geçirdiği için 1,5 yıl erkenden tahliyeye edilen Yılmaz'ın 2018'de annesini rehin aldığı da ortaya çıktı. 

Metroda cilt hastalığı olduğu öne sürülen bir kadını maskesini takması için sert şekilde uyaran Emrah Yılmaz, kendisine böyle konuşamayacağını söyleyen Senanur Damgacı ve annesi Nilgün Damgacı'ya bıçak çekerek küfür ve hakaretler savurmuştu. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından Yılmaz gözaltına alınıp tutuklanmış, bıçağı ise biletmek için yanında getirdiğini öne sürmüştü

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...