Tgrt Haber
23 May 2021 12:38

Metrobüste bacak bacak üstüne atma kavgası

İstanbul'da metrobüs kavgası görüntülerine bir yenisi daha eklendi. Beylikdüzü yönüne giden metrobüste, kadın ve erkek yolcu arasında bacak bacak üstüne atarak oturma tartışması yaşandı.

Metrobüste bacak bacak üstüne atma kavgası
metrobüs,,kavga,,bacak,

İstanbul'da dün akşam metrobüste kadın ve erkek yolcu arasındaki tartışma görenleri hayrete düşürdü. 

Beylikdüzü yönünde ilerleyen bir metrobüste erkek yolcunun bacak bacak üstüne atarak oturması, karşısındaki kadın yolcuyu rahatsız etti. Erkeğin oturuş şeklini saygısızca bulan kadın yolcu bir anda bağırmaya başladı.

"SENİN KARININ KIZININ YANINDA OTURSALAR..."

Yerini değiştirmesine rağmen tartışmayı sürdüren kadın, “Terbiyesiz, karşına geldim oturuyorum. Ya zaten bu saygısızlık. Ben bir bayanım. Senin karının kızının yanında böyle otursalar..." diyerek tepkisini dile getirdi.

Erkek yolcu ise yaptığının saygısızlık olmadığını savunup yalnızca ayak ayak üstüne attığını belirtti ve tepkinin abartılı olduğunu söyledi.

Tartışmanın giderek alevlenmesi üzerine devreye diğer yolcular girdi. Yaşanan gergin anlar, araçtaki bir yolcunun cep telefonuyla anbean kaydedildi.

İşte o görüntüler...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...