Tgrt Haber
26 Ekim 2021 16:21

Metroda maske takmayan yabancı uyruklu yolcu indirildi

İstanbul Yenikapı-Hacıosman hattının Osmanbey durağından metroya binen yabancı uyruklu bir kadın ve arkadaşı, uyarılara karşın maske takmayınca metrodan indirildi.

Metroda maske takmayan yabancı uyruklu yolcu indirildi
metro,,maske,,yabancı uyruklu

İstanbul Yenikapı-Hacıosman (M2) hattının Osmanbey durağından metroya binen kadın, maske takması için vatandaşlar tarafından uyarılınca, bağırarak tepki gösterdi. Kargaşayı önlemek üzere yolcuların takması için uzattığı maskeleri yere fırlatan kişi, bağırarak hakaret etmeyi sürdürdü.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ İNDİRDİ

Kadın ve arkadaşının metrodan inmesini isteyen vatandaşların uyarısı üzerine güvenlik görevlileri, 2 yolcuyu Şişli-Mecidiyeköy durağında indirdi.

“HEPİMİZE KÜFÜRLER ETTİ”

Kadın, metrodan yürüyen merdivene kadar güvenlik görevlisi ile tartışmayı sürdürdü. Bu sırada kadın yolculardan birinin şikayetini dile getirirken, “Kapatmıyor maskeyi, hepimize küfürler etti.” dediği duyuldu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...