Tgrt Haber
30 Ekim 2021 09:37

Metruk gecekonduda başı taşla ezilmiş çocuk cesedi bulundu

​ Ankara’da yabancı uyruklu çocuk, metruk bir gecekondunun kömürlüğünde başı taşla ezilmiş halde ölü olarak bulundu.

Metruk gecekonduda başı taşla ezilmiş çocuk cesedi bulundu
ankara,ceset

Ankara’da meydana gelen olayda, bir gecekondunun kömürlüğünde erkek çocuğun hareketsiz yattığını gören vatandaşlar, polise haber verdi. Adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı kontrolde hareketsiz yatan çocuğun başına taşla vurularak öldürüldüğü fark edildi.

Metruk gecekonduda başı taşla ezilmiş çocuk cesedi bulundu

Yapılan incelemede cesedin üzerinden cüzdan ve kimlik çıkmadı. Polis ekipleri, ekmek almak için evden çıkan kendisinden haber alınamayan ve 2 gün önce baba Hussaın H., tarafından kayıp bildiriminde bulunan yabancı uyruklu bir aileyi olay yerine getirdi. Cesedin başına gelen aile, çocuğun kaybolan oğulları Muhammed H. olduğunu teşhis etti.

KÜÇÜK ÇOCUĞU GASP ETMEYE ÇALIŞMIŞ

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri yaptıkları çalışmada, yabancı uyruklu bir şüpheliyi gözaltına aldı. Henüz kimliği açıklanmayan şüphelinin, Muhammed H.'yi gasp etmek için metruk gecekonduya soktuğu, Muhammed'in direnç göstermesi üzerine de taşla başına vurarak çocuğu öldürdüğü öğrenildi.

Metruk gecekonduda başı taşla ezilmiş çocuk cesedi bulundu

Olay yerinde bulunan çocuğun ailesi ise gözyaşlarına hakim olamadı. Muhammed H. cansız bedeni, olay yeri çalışmalarının ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...