Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Aralık 2021 09:10

Mevsimin ilk karı yağdı: Sıcaklık -1'i buldu

​Ankara’da akşam saatlerinde başlayan kar yağışı kentin yüksek kesimlerinde etkili oldu. Marmara Bölgesi’nde şiddetli fırtına ve sağanak yağış etkili olurken, kış turizminin en önemli merkezlerinden biri olan Uludağ’da da ise kar sürprizi yaşandı.

Mevsimin ilk karı yağdı: Sıcaklık -1'i buldu
​Ankara,KAR,YAĞIŞ

Ankara’da akşam saatlerinde başlayan kar yağışı kentin yüksek kesimlerinde etkili oldu. Gölbaşı ilçesi İncek Mahallesinde etkili olan kar yağışı otomobilleri beyaza bürüdü.

SICAKLIK -1'İ BULDU

Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, ana arterlerde ve caddelerde tedbir amaçlı bekledi. Ankara'da gece sıcaklık -1’i bulurken, gün içinde ise 5 derece olacak.

Kar yağışının kentin tamamında etkili olması bekleniyor.

ULUDAĞ BEYAZA BÜRÜNDÜ

Kış turizminin en önemli merkezlerinden biri olan Uludağ, sabah saatlerinde başlayan kar yağışı ile beyaza büründü.Marmara Bölgesi’nde şiddetli fırtına ve sağanak yağış etkili olurken, kış turizminin en önemli merkezlerinden biri olan Uludağ’da kar sürprizi yaşandı.

Mevsimin ilk karı yağdı: Sıcaklık -1'i buldu

Sabah saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini artırırken, birinci ve ikinci oteller bölgesi, Sarıalan ve Çobankaya bölgeleri beyaza büründü.

Mevsimin ilk karı yağdı: Sıcaklık -1'i buldu

Kar kalınlığının yaklaşık 10 santimetre olarak ölçüldüğü Uludağ’da sıcaklığın gündüz eksi 1, gece saatlerinde eksi 12 dereceye kadar düşmesi bekleniyor. Öte yandan Uludağ’da kar yağışının gün boyu devam etmesi bekleniyor.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...