Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 May 2022 09:53 - Güncelleme : 06 May 2022 10:12

'Bu kadarı da olmaz' dedirten hırsızlık: Artık dirileri bıraktılar ölüleri soyuyorlar

Adana’da mezarlığa dadanan hırsızlar herkesi isyan ettirdi. Ananesinin mezarının demir korkuluğu çalınan bir kişi, “Artık dirileri bıraktılar ölüleri soyuyorlar” sözleriyle hırsızlara sitem etti.

'Bu kadarı da olmaz' dedirten hırsızlık: Artık dirileri bıraktılar ölüleri soyuyorlar

Adana’da 20 yıl önce hayatını kaybeden anneannesinin mezarını ziyarete gelen 34 yaşındaki Mustafa Uruç, hayatının şokunu yaşadı. Uruç, anneannesinin mezarının demir korkuluğunun betondan sökülerek çalındığını fark etti. Bunun üzerine mezarlıkta görevli özel güvenlik görevlilerine durumu bildirdi.

"İŞİ GÜCÜ BIRAKMIŞLAR ÖLÜLERLE UĞRAŞIYOR”

Mustafa Uruç, artık hırsızların dirileri bırakıp ölüleri de soyduğunu belirterek, “Bayramda mezar ziyaretinde demir korkuluğu görmeyince şok oldum. Ancak mezarlığa genel olarak baktığımda bir çok mezarın demir korkuluklarının çalındığını gördüm. Hırsızlar artık işi gücü bırakmış ölülerle uğraşıyor. Yarın bir gün bu hırsızların da geleceği yer burası. Onların vicdanına bırakıyorum. Hırsızların çaldığı demir korkuluk çok bir para etmez ancak biz şimdi onun kaç katı parayla yenisini yaptıracağız. Gelip isteseler ben onlara para verirdim” dedi.

HIRSIZLARIN İLK VUKUATI DEĞİL

Uruç, anneannesinin mezarına yeni bir demir korkuluk yaptırıyor. Uruç konuyla ilgili şikayetçi olacağını söyledi. Demir korkuluk hırsızlıklarının sadece Buruk Mezarlığıyla sınırlı olmadığı Asri, Küçük Oba ve Kabasakal mezarlıklarında da hırsızlık olaylarının yaşandığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...