Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Şubat 2020 21:32

Mezrada hastalanan iki kardeşe güçlükle ulaşıldı

Van’ın Erciş Belediyesi Makine İkmal Müdürlüğü karla mücadele ekiplerine yapılan bir ihbar üzerine harekete geçen görevliler, mezra yolunu uzun uğraşlar sonucu açarak hastalanan iki çocuğu hastaneye yetiştirdi.

Mezrada hastalanan iki kardeşe güçlükle ulaşıldı
Erciş Belediyesi Makine İkmal Müdürlüğü,

İlçeye bağlı Karlıyayla Mahallesi Arnos Mezrasında ikamet eden Atmaca ailesinin 4 ile 5 yaşındaki iki çocuğunun rahatsızlanması üzerine harekete geçen Erciş Belediyesi karla mücadele ekipleri, uzun uğraşlar sonucunda mezra yolunu kardan temizleyerek sağlık ve jandarma ekipleri eşliğinde hastalanan çocuklara ulaşmayı başardı.

Mezrada hastalanan iki kardeşe güçlükle ulaşıldı

Çocuklar taburcu edildi

Ateşlenen Sarenur ve Kadir Atmaca, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından, ambulansla Erciş Şehit Rıdvan Çevik Devlet Hastanesi'ne getirildi. Doktorların müdahalesi ile ateşleri düşürülen çocuklar daha sonra taburcu edilirken, Baba Enis Atmaca ise çocukların durumunun müdahalenin ardından iyi olduğunu belirterek, ilgililere teşekkürlerini iletti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...