Tgrt Haber
23 Eylül 2021 06:32

Midibüsün altında ezilerek öldü

İstanbul’da cadde üzerinde seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği midibüs, kaldırımda bulunan 21 yaşındaki genci ezdi. Genç yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Midibüsün altında ezilerek öldü
İstanbul,kaza,,midibüs,

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde meydana gelen olayda midibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırıma daldı. İşten çıktıktan sonra evine doğru giden Emre Ağbulak, kaldırımda bulunduğu sırada kontrolden çıkan midibüsün altında kaldı. İtfaiye ekipleri midibüsün altında kalan Emre Ağbulağ'ı sıkıştığı yerden çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri genci hastaneye kaldırdı. Kazada bir servis aracı ve cadde üstündee bulunan bir kafetaryada maddi hasar meydana geldi. Midibüs sürücüsü ve beraberinde bulunan yolcular kazayı yara almadan atlatırken hastaneye kaldırılan genç yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Midibüsün altında ezilerek öldü

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...