Tgrt Haber
17 May 2019 14:39

Milyoner beleşçiler! Böylesi görülmedi

İngiltere'de 4 yıldır yayınlanan ‘Real Housewives’ isimli reality şovda yaşananlar herkesi şaşkına çevirdi.

Milyoner beleşçiler! Böylesi görülmedi
milyoner,,instagram,,fenomen,

Sosyal medyanın etkisini kullanarak seyahat, yeme-içme, konaklama gibi imkanları bedavaya elde edenler her geçen gün artıyor. Bazı fenomenlerin tek bir paylaşım karşılığında lüks tatillere çıktığı biliniyor. Ancak böylesi daha önce duyulmamıştı.

İngiltere’de 4 yıldır yayınlanan ‘Real Housewives’ isimli reality şovda eşleri milyoner olan kadınların hayatı yer alıyor.

Programın yıldızlarından Dawn Ward, Rachel Lugo ve Perla Navia ünlü bir restoranda yemeğe çıkmak istedi. Ama rezervasyon yaptırmak yerine restorana bir mesaj ilettiler.

Para yerine paylaşım

Mesajda “Restoranda Real Housewives yıldızı 3 kişi yemek yiyecek. 3’ü de sosyal medyada çok etkili. Ağırlamanız karşılığında restoranınızı tanıtacaklar” yazıyordu. Restoran, mesajı sosyal medyada paylaşarak 3 kadını da ifşa etti.

Takipçileri her biri milyonlar içinde yüzen kadınların bu talebini ayıpladı.

Eski bir futbolcuyla evli Dawn Ward’ın 15 milyon sterlin’lik bir malikanede oturduğu, emlak milyoneriyle evli Rachel Lugo’nun tarihi eser sınıfına giren bir malikanede yaşadığı, Perla Navia’nın da 60 milyon sterlinlik servete sahip olduğu hatırlatıldı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...