Tgrt Haber
13 Temmuz 2021 18:33

Yüksekova'da minibüs ile kamyon çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde minibüs ile kamyon çarpıştı. Meydana gelen kazada minibüste bulunan 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Yüksekova'da minibüs ile kamyon çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı
Hakkari,,trafik kazası

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde minibüs ile kamyonun çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Yüksekova-Esendere yolu üzerinde sürücülerinin ismi öğrenilemeyen 30 E 1136 plakalı Ford Transit marka minibüs ile BMC marka kamyonun çarpışması sonucu minibüste bulunan H.D. isimli kadın hayatını kaybederken, araç bulunan 3 kişi de yaralandı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar yaralıların yardımına koşarken, diğer taraftan da 112 sağlık çalışanlarına haber verdiler.

Yüksekova'da minibüs ile kamyon çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

YAKINLARI HASTANEYE AKIN ETTİ

Kısa sürede olay yerine giden sağlık ekipleri, yapılan ilk müdahalenin ardından yaralıları Yüksekova Devlet Hastanesine kaldırdılar. Hayatını kaybeden H.D'nin cenazesi ise savcının incelemesinin ardından Yüksekova Devlet Hastanesi morguna kaldırılacak. Olayı duyan kazazedelerin yakınları hastaneye akın ettiler. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...