Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Kasım 2019 18:07

Miras kavgasında eniştesini öldürdü

Şişli’de Mehmet K. isimli bir şahıs iddiaya göre miras tartışması yüzünden eniştesi silahla vurdu. Ağır şekilde yaralanan Mustafa Büyüktaş, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, Mehmet K. olaydan kısa bir süre sonra yakalandı.

Miras kavgasında eniştesini öldürdü
enişte,,miras kavgası,

Şişli’de bir şahıs miras tartışması nedeniyle eniştesini silahla vurarak öldürdü.

2 el ateş ederek olay yerinden kaçtı

15:30 sıralarında Şişli Mithatpaşa Caddesi’nde, 50 yaşlarındaki Mehmet K. miras davası sebebiyle eniştesi olduğu öğrenilen 55 yaşındaki Mustafa Büyüktaş’a iki el ateş ederek olay yerinden kaçtı. Kaçan zanlı Şişli Güvenlik Büro Amirliği ekiplerince kısa sürede yakalandı.

Kaldırıldığı hastanede öldü

Biri başından olmak üzere 2 kurşun isabet eden Mustafa Büyüktaş Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Büyüktaş yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polisin olayla ilgili çalışmaları sürüyor.

"Bir başından bir de kalbinden"

Öte yandan, olay anında internet kafede silah seslerini duyduğunu ifade eden Ramazan Kaya, “Biz internet kafedeydik. Silah seslerini duyduk ve geldik. Burada adamı vurdu. Bir başından bir de kalbinden. Sonra arabaya binip kaçtı” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...