Tgrt Haber
23 Aralık 2021 09:40

Misafirlerini uğurladıkları sırada kurşun yağmuruna tutuldular

Esenyurt-Bahçeşehir yan yolu üzerinde kar maskeli 2 saldırgan, evlerine gelen misafirleri uğurlamak için dışarı çıkan 2 kişiye kurşun yağdırdı. Yaralanan 2 kişi hastanye kaldırılırken saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Misafirlerini uğurladıkları sırada kurşun yağmuruna tutuldular
esenyurt,bahçeşehir,silahlı saldırı

Esenyurt-Bahçeşehir yan yolu üzerinde bulunan evlerine gelen misafirleri uğurlamak için dışarı çıkan 2 kişi, kar maskeli 2 saldırganların hedefi oldu. 100 metre arayla 2 kişiyi vuran saldırganların o anları güvenlik kamerasına yansıdı.

SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADILAR

Dün saat 19.00 sıralarında Esenyurt-Bahçeşehir yan yolu üzerinde bulunan lüks site önünde, evlerine gelen misafirleri uğurlamak için dışarıya çıkan Cem T. ve Murat K., kimliği belirsiz 2 şahıs tarafından silahlı saldırıya uğradı. Kar maskeli saldırganlar, olayı gerçekleştirdikten sonra hızla olay yerinden kaçarken, kurşunlardan bir tanesi de marketin camına isabet etti.

Misafirlerini uğurladıkları sırada kurşun yağmuruna tutuldular

HAYATİ TEHLİKELERİ BULUNMUYOR

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis çevrede güvenlik önlemi alarak, saldırıya dair incelemelerde bulundu. Sağlık ekipleri, yaralıları yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, ekiplerin olayla ilgili çalışması devam ediyor.

DIŞARIDA 7 TANE KOVAN BULUNDU

Olayı gördüğünü ifade eden bir vatandaş, “Biz içerideydik. Müşterimiz vardı onunla ilgileniyorduk. O anda arkadaşın birisi geldi. ‘Yere yat, ateş ediyorlar, size de denk gelmesin’ dedi. Şahıslar koştu gitti. Dışarıda 7 tane kovan bulundu. Yaralı yerde yatıyordu. Kurşunun birisi marketi camına isabet etmişti” dedi.

Misafirlerini uğurladıkları sırada kurşun yağmuruna tutuldular

SALDIRI GÜVENLİK KAMERASINDA

Esenyurt Esenkent Mahallesi’nde kar maskeli silahlı şahıslar tarafından gerçekleştirilen saldırı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, silahlı 2 saldırganın otoparktaki arabaların arkasından çıkarak Cem T. ve Murat K.’ye silahla ateş ettikleri ve olay yerinden koşarak hızla uzaklaştıkları görülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...