Tgrt Haber
20 Temmuz 2018 15:02

Modanisa, zengin koleksiyonuyla Deniz Kıyafetleri Günleri’nde

Sadece kadınlara özel ürünlerin satışa sunulduğu Zeruj Port'ta 18 - 27 Temmuz tarihleri arasında "deniz kıyafetleri günleri" yapılacak. Modanisa, bu özel günlerde 6 ayrı stand ve Türkiye’nin en zengin mayo koleksiyonuyla yer alacak.

Modanisa, zengin koleksiyonuyla Deniz Kıyafetleri Günleri’nde
modanisa,,deniz kıyafetleri günleri,

Modanisa.com, mağazasının da bulunduğu Zeruj Port’ta iddialı deniz kıyafetleri koleksiyonuyla bu özel günlere katılacak. Koleksiyonda zengin desen ve biçim çeşitliliği kadar, hamile ve büyük bedenler için de bol seçenek bulunacak. Mayoların yanısıra, plaj çantaları, bone, pareo ve iç çamaşırları ile deniz tatilinde ihtiyaç duyulan tüm takımlar bu koleksiyonda olacak. Mayovera, Mayo Bella, Adasea, Marina ve Ranuna gibi markaların zengin mayo modelleri Modanisa standlerinde görülebilecek.

Özel günlerde sergilenecek mayo koleksiyonunda, su tutmayan, çabuk kuruyan ve nefes alan kumaş seçenekleriyle 2018 yaz trendleri harmanlandı. Etekli mayo, şortlu mayo ve taytlı mayo modellerinden, aradığınız özelliğe sahip tam veya yarım kapalı mayo seçeneklerini Modanisa standlarında bulabilirsiniz.

Şimdi güneş, deniz ve havuzun keyfini çıkarma zamanı! Su tutmayan, klora ve tuzlu suya dayanıklı mayolar uygun fiyat avantajlarıyla Modanisa koleksiyonunda.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...