Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Kasım 2021 16:57

Motosiklet hırsızlığı kavgasında kan aktı: 3 ölü

Adana’da motosiklet hırsızlığı yüzünden çıkan tartışma baba ve oğlu katil yaptı. 3 kişinin öldürüldüğü bahçenin sokağındaki duvarda ise “Ölüm var unutma” yazısı dikkat çekti.

Motosiklet hırsızlığı kavgasında kan aktı: 3 ölü
Polis,,Adana,,Kavga,,Silah,

Adana'da 25 yaşındaki Kemal ve 26 yaşındaki Hacı Acar kardeşlerin kuzeninin motosikleti çalındı. Acar kardeşler, motosikletin çalınmasından Ç. ailesini sorumlu tuttu. Bunu duyan baba Mehmet Emin Ç. (46), oğlu Abdullah Ç. (20) ile birlikte Acar kardeşlerin evine gelerek konuşmak istedi.

TARTIŞMA YERİNİ SİLAHLARA BIRAKTI

Bir süre konuşan iki aile arasında kavga çıktı. Kavgaya komşu Cumali Canördek’te dahil oldu. Büyüyen kavgada Mehmet Emin Ç. ve oğlu Abdullah Ç., Acar kardeşleri ve komşuları Cumali Canördek'i tabancayla vurarak kaçtı. Kafalarından ve vücutlarının çeşitli yerinden yaralanan 3 kişi, komşularının yardımıyla kaldırıldıkları Yüreğir Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

"UNUTMA ÖLÜM VAR" YAZISI DİKKAT ÇEKTİ

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zanlı baba oğlu yakalamak için çalışma başlattı. 3 kişinin öldürüldüğü bahçenin sokağındaki duvarda ise “Ölüm var unutma” yazısı dikkat çekti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...