Tgrt Haber
09 May 2019 10:19

Motosiklet tutkunları Gölcük Yaylasında buluştu

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü Simav İşletme Müdürlüğü sınırlarında yer alan Gölcük Yaylasında 150 motosiklet tutkunu bahar kampı yaptı.

Motosiklet tutkunları Gölcük Yaylasında buluştu
kütahya,

Muhteşem doğası olan Kütahya Simav Gölcük Yaylasında bahar kampı yapan 150 motosiklet tutkunu 5 gün süre ile bu güzel ortamın keyfini sürdüler. Asırlık çam ağaçları, Gölcük Krater Gölü ve muhteşem doğasıyla Gölcük Yaylası, motor tutkunları tarafından kamp alanı olarak seçildi. Araziye uyumlu motosikletleri ile doğa tutkunu kampçılar, baharın gelişiyle yollara düşüp yaylanın tadını çıkardılar. Kamp alanında motosiklet tutkunlarını ziyaret eden Kütahya Orman Bölge Müdürü Adnan Kayım, güzel ve keyifli bir zaman geçirmelerini dileyerek motosiklet gezginleri ile sohbet etti. Kayım burada bulunan motosiklet tutkunlarına, ihtiyaç duyulması halinde Simav İşletme Müdürü Osman Aksoy ile irtibata geçebileceklerini söyledi. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...