Tgrt Haber
11 Ağustos 2021 10:49

Motosikleti çalamayınca içindeki benzini çaldı

Osmaniye'de bir mahalleye giderek bir süre bölgeyi inceleyen ancak çalacak bir şey bulamayınca park halindeki motosikletin benzinini çalan hırsız pes dedirtti. 44 farklı suçtan kaydı bulunan 22 yaşındaki hırsız polis ekipleri tarafından yakalandı.

Motosikleti çalamayınca içindeki benzini çaldı
benzin,hırsız,motosiklet,osmaniye

Osmaniye'de meydana gelen hırsızlık olayında çalınan şey 'bu kadarı da olmaz' dedirtti. Mahallede bir süre çalacak şey arayan ancak bulamayan hırsız, gözüne kestirdiği park halindeki motosikletin benzinini çaldı. O anlarda çevredeki güvenlik kamerasına takılan şahıs, polis ekiplerinin başlattığı çalışma sonucunda tespit edilerek yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Raufbey Mahallesi'nde eşi görülmemiş bir hırsızlık olayı meydana geldi. Park halindeki motosikleti çalamayınca içindeki benzini çalan hırsız ile ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri bölgede bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

YAŞININ İKİ KATI KADAR SUÇ KAYDI VAR

Görüntüleri izleyen ekipler, bir şahsın etrafta bir süre çalacak bir aradığını ancak çalacak bir şey bulamayınca park halinde olan motosikletin benzinini çalan şüphelinin daha önceden 37’si hırsızlık olmak üzere toplamda 44 suç kaydı olan 22 yaşındaki S.T. olduğunu belirledi. Yapılan fiziki takibin ardından evinde kıskıvrak yakalandı.

Gözaltına S.T. isimli şahıs hakkında adli tahkikat başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...