Tgrt Haber
16 Temmuz 2020 11:15

Motosikletli kağıt toplayıcıyla çarpıştı

Sefaköy’de cadde üzerinde seyir halinde olan motosiklet sürücüsü, yoldan ilerleyen kağıt toplayıcısının aracına çarptı. Metrelerce yerde sürüklenen ve yaralanan motosikletli toplayıcıya sert tepki gösterirken, kaza anı ise kask kameralarına yansıdı.

Motosikletli kağıt toplayıcıyla çarpıştı
Sefaaköy,,kaza,

Geçtiğimiz 5 Temmuz Pazar günü gece saatlerinde Küçükçekmece Sefaköy’de motosikletliyle eve dönmek üzere yola koyulan Buğra A, cadde üzerinde seyrettiği esnada kağıt toplayıcının yoldan ilerlediğini gördü. Sürücü korna çalmasına rağmen yoldan çekilmeyen toplayıcıyla çarpıştı. Çarpışma sonucu kontrolden çıkan motosikletten düşerek yere savrulan Buğra A, yerde metrelerce sürüklenerek yaralandı. Kazanın ardından hafif yaralanan ve bir süre sonra ayağa kalkan sürücü, toplayıcıya sert tepki gösterdi. Motosikletli Buğra A. kask kamerasına yansıyan kaza anını sosyal medyada paylaştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...