Tgrt Haber
07 May 2021 18:14

Muayeneden yeni çıkan araç yolda alev aldı

Muayeneden çıkan araba, birden bire alev aldı. Sürücünün ve çevredeki vatandaşların dikkati ve tedbiri sayesinde yangın herhangi bir tehlikeye neden olmadan yangın tüpleriyle söndürüldü.

Muayeneden yeni çıkan araç yolda alev aldı
Yangın,,Araba,

Edinilen bilgiye göre, aracını muayenede kontrolü yapıldıktan sonra eve geçmek için yola çıkan sürücü, seyir halindeyken arabanın motorundan dumanlar çıktığını fark etti. Aracını yol  kenarına çeken sürücü elektrik arızasından dolayı motorunun yandığını gördü. Çevredeki vatandaşlardan yardım isteyen sürücünün imdadına diğer sürücüler yetişti. Arabaya yangın söndürme tüpleriyle müdahale edildi ve yangın büyümeden kontrol altına alındı. Olay yerine kısa süre içinde polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Gelen ekipler söndürülen otomobili kontrollü bir şekilde soğutma çalışmalarında bulundu.

Yaşadığı olayı anlatan sürücü Bayram Güneş, “Zaten 50 metre içerisinde oldu. Alttan duman çıktığını gördüm, arabayı stop ettim, kenara çektim. Zaten bende bir yangın tüpü vardı. Muayeneden yeni geliyordum. Kaputu açtım alevler çıktı. Bendeki tüple müdahale ettim yeterli gelmedi. Allah razı olsun duran arkadaşlardan tüp aldık. Müdahale ettik söndürdük. Sağ olsun polis arkadaşlar da yardımcı oldu” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...