Tgrt Haber
30 Eylül 2021 17:21

Müşteri seçtiği için ceza yiyen taksici tepki gösterdi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne Sivil Trafik Denetleme Ekipleri, Taksim Meydanı’nda denetim gerçekleştirdi. Denetimler sırasında bir taksiciye müşteri seçmesi dolayısıyla 144 TL para cezası kesildi. Cezaya öfkelenen sürücü polise "bu yaptığınız haksızlık" diyerek tepki gösterdi.

Müşteri seçtiği için ceza yiyen taksici tepki gösterdi
taksi,taksim,ceza,polis

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Sivil Trafik Denetleme ekipleri Taksim Meydanı’nda kurdukları kontrol noktasında taksilere yönelik denetim gerçekleştirdi. Taksiler tek tek durdurularak belge ve evrakları kontrol edildi. Yapılan denetimler kapsamında bir taksi sürücüsünün müşteri seçtiği anlaşılınca sürücüye 144 TL para cezası kesildi.

BU YAPTIĞINIZ HAKSIZLIK

Kesilen para cezasına isyan eden taksi sürücüsü ise arabaya binen müşterisinin turist olduğunu bilmeden aldığını ve müşteri seçmediğini söyleyerek polise "bu yaptığınız haksızlık" diyerek tepki gösterdi. Cezanın tebliğ edilmesinin ardından aracına binen sürücü kontrol noktasından uzaklaştı.

Müşteri seçtiği için ceza yiyen taksici tepki gösterdi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...