Tgrt Haber
26 Haziran 2021 10:25

Müteahhitlerin kavgası kanlı bitti

Müteahhitlerin kavgası kanlı bitti. İstanbul Sarıyer’de 2 grup arasında çıkan alacak meselesinde 2 müteahhit kardeş vuruldu.

Müteahhitlerin kavgası kanlı bitti
istanbul,,sarıyer,,silahlı kavga,

İstanbul’da aralarında alacak meselesi olan müteahhitler arasında silahlı kavga yaşandı. Kurşunların isabet ettiği iki kardeş müteahhit yaralandı.

Olay Sarıyer ilçesinde yaşandı. Aralarında alacak meselesi olan müteahhitler arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine müteahhit Sabahattin Ertekin, silahını çıkararak, iki kardeş olan Volkan Taşçı ve Erhan Taşçı'ya ateş açtı.

Kardeşler bacaklarına isabet eden kurşunlarla yere yığılırken, saldırgan aracına binip olay yerinden kaçtı.

Vatandaşların ihbarıyla olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Yerde yatan yaralı kardeşlere ilk müdahaleyi vatandaşlar yaptı. Bazı vatandaşlar da yaralıları güneşten korumak için şemsiye açtı. Yaralı kardeşler daha sonra sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...