Tgrt Haber
20 Aralık 2021 11:34

Navigasyonun yönlendirdiği yola girenler çıkamadı

İstanbul Avcılar'da navigasyononun yönlendirdiği güzergaha uyan bir sürücü, girdiği yoldan ne yaptıysa çıkamadı. Olay üzerine kurtarmaya gelen bir kamyon da bölgede bulunan çamura saplanıp mahsur kaldı.

Navigasyonun yönlendirdiği yola girenler çıkamadı
Navigasyon,Kurtarma,İstanbul,Araba

İstanbul Avcılar’da navigasyonun yönlendirdiği güzergaha uyan bir kargo minübüsü yolda çamura saplandı. Onu kurtarmaya gelen arkadaşı da kamyon ile çamura batınca iki sürücü bölgede mahsur kaldı. Çamura saplanan iki araç da yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından kepçe yardımıyla kurtarıldı.

"GÜNLÜK 3-5 KİŞİ GARATİSİ KALIYOR"

Olayla ilgili konuşan görgü tanığı Fikri Kanar, “Navigasyonun yanlış getirmesinden kaynaklanan bir şey. İnsanlar hep burada kalıyorlar. Bugün bir kargo firmamız Başakşehir’e mal götürürken, navigasyonla yanlışlıkla yola giriyor ve kalıyor. Sağ olsun kepçemiz de geldi. yardımcı oldular, biz de yardımcı olduk. Çok kişi kaldı, en az günlük 3-5 garanti kalıyor. Kesinlikle buraların bakıma ihtiyacı var. Bizim iş yerimiz de burada, araçlarımız da kalıyor” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...