Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Kasım 2021 00:36

Neslihan Kaya’nın katili yakalandı

Gaziantep’te boş bir arazide boğazı kesilerek ve vücudunun birçok noktasından bıçaklanarak öldürülen Neslihan Kaya’nın katil zanlısı yakalandı.

Neslihan Kaya’nın katili yakalandı
Gaziantep,Neslihan Kaya,Katil,

Gaziantep’te boğazı kesilerek ve vücudunun farklı yerlerinden bıçaklanarak öldürülen 41 yaşındaki Neslihan Kaya’nın katil zanlısı olduğu belirlenen şahıs yakalandı. 30 yaşındaki katil zanlısı T.D. ekiplerin titiz çalışması sonucunda tespit edildi ve kıskıvrak yakalandı.  148 güvenlik kamerasının incelendiği çalışmalar neticesinde ilk olarak katil zanlısı T.D.’nin kimliği tespit edildi. Şehrin tüm giriş ve çıkış noktalarına şüpheli şahsın fotoğrafları göndererek teyakkuza geçti.

KATİL ZANLISI YÜZÜNÜ GİZLEMEYE ÇALIŞTI

Şahsın bulunduğu yeri tespit eden polis ekipler, katil zanlısının arkadaşına ait olay yeri yakınlarındaki bir iş yerinde olduğunu tespit etti. İş yerine akşam saatlerinde baskın yapana polis ekipleri, katil zanlısını kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltındaki işlemleri tamamlanan katil zanlısı T.D., tutuklanma talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Adliyeye sevki sırasında görüntü alan basın mensuplarını fark eden katil zanlısı, yüzünü gizlemeye çalışırken, gazetecilerin 'neden yaptın' sorularına ise 'pişmanım' diyerek yanıt verdi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...