Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Haziran 2021 10:30

Nişantaşı'nda başörtülü akademisyene yumruklu saldırı: "Sizin gibileri istemiyoruz"

​İstanbul Teknik Üniversitesi'nde başörtülü akademisyen "Burada sizin gibileri istemiyoruz" diyen bir şahıs tarafından darp edildi.

Nişantaşı'nda başörtülü akademisyene yumruklu saldırı: "Sizin gibileri istemiyoruz"
​İstanbul Teknik Üniversitesi,başörtülü akademisyen,Neşe Nur Akkaya,Nişantaşı

İstanbul Teknik Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olan Neşe Nur Akkaya ve kız arkadaşı Nişantaşı'nda parkta oturuyorlardı

Başörtüleri nedeniyle sözlü saldırıya uğrayan iki arkadaş neye uğradıklarını şaşırdı.

"SİZİN GİBİLERİ İSTEMİYORUZ"

Edinilen bilgiye göre parkta arkadaşlarıyla beraber bulunan E.Ç. isimli şahıs, "Burada ne işiniz var, siz ve sizin gibileri istemiyoruz. Gidin başka yerlere, çok parkta oturmak istiyorsanız, Gaziosmanpaşa'ya gidip oturun" dedi.

"RAHATSIZ OLUYORSAN SEN BAŞKA YERDE OTUR"

Neye uğradığını şaşıran Neşe Nur Akkaya ve arkadaşları, "Rahatsız oluyorsan, sen gidip başka bir yerde oturabilirsin" diyerek şahsa tepki gösterdi.

Akkaya’nın tepkisi üzerine saldırgan E.Ç. elindeki termos bardakla Neşe Nur Akkaya'ya vurmaya başladı. Talihsiz genç kız aldığı art arda yumruk darbeleri nedeniyle yere yığılırken araya girmeye çalışan Akkaya'nın arkadaşı da darbelerden nasibini aldı.

Çevredeki vatandaşlar saldırgana engel olurken ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Hastaneye kaldırılan Neşe Nur Akkaya darp raporu alarak şahıstan şikayetçi oldu.

Gözaltına alınan şahsın ifade işlemlerinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakırken olaya ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...