Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Ekim 2021 00:33

Nuri Yıldız’ın cansız bedeni bulundu

Kayıplara karışan ve kendisinden 3 gündür haber alınamayan otel işletmecisi Nuri Yıldız’ın cesedi Beylikdüzü’nde bulundu.

Nuri Yıldız’ın cansız bedeni bulundu
Nuri Yıldız,Otel,,beylikdüzü,,Esra Yıldız

Esenyurt'ta içi yanmış bir otomobille ortaya çıkan esrarengiz cinayetle ilgili çalışmalar devam ediyor. Esenyurt TEM Otoyolu Haramidere bağlantı yolunda terk edilmiş ve içi yanmış bulunan otomobilin sahibinin Beyoğlu ve Fatih'te otel sahibi olan Nuri Yıldız olduğu belirlendi. Avcılar Denizköşkler Mahallesi Sevgi Sokakta bulunan Nuri Yıldız ve ailesinin kaldığı eve çilingir yardımıyla girdi. Evde yapılan aramada Nuri Yıldız'ın eşi Esra Yıldız, boğazı kesilmiş halde ölü olarak bulundu.

KAPI ZORLANMADAN AÇILMIŞ

Kapıda herhangi bir zorlama olmadığı, katil yada katillere kapıyı Esra Yıldız'ın açmış olabileceği bu nedenle de tanıdık olabileceği değerlendiriliyor. İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı araştırmalarda, otel sahibi Nuri Yıldız'ın olay sabahı eşiyle birlikte araçla evden çıkıp otellerine gittiklerini, akşam ise Esra Yıldız'ın taksiyle eve döndüğünü belirledi. İçi kısmen yanmış olan lüks otomobilin ön cam ile şoför tarafı kapı camının kırık olduğu, kontak anahtarının da üzerinde olduğu belirlendi. Cinayet polisi, tüm aramalara rağmen bulunamayan iş insanı Nuri Yıldız'ın peşine düştü.

KOCASI DA ÖLDÜRÜLMÜŞ HALDE BULUNDU

3 gün süren çalışmalar sonunda Nuri Yıldız'ın cansız bedeni Beylikdüzü'nde bulundu. Yıldız’ın başına bir el ateş edilmiş halde bulunduğu öğrenildi. Polis ekipleri Nuri Yıldız'ın başından vurularak öldürüldüğünü tespit etti. Yıldız’ın cansız bedeni cenaze aracına konularak, incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, ekiplerin çalışmaları devam ediyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...