Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Ağustos 2021 18:28

Odaya kitlenen engelli kız kaçmaya çalışırken 4. kattan aşağı düştü

Aksaray’da ailesinin odaya kilitlediği iddia edilen gelişim engelli genç kız, odasındaki 7 çarşafı birbirine bağladıktan sonra 4. kattan aşağıya inmeye çalıştığı sırada çarşafın kopmasıyla bahçeye düşerek yaralandı.

Odaya kitlenen engelli kız kaçmaya çalışırken 4. kattan aşağı düştü
Aksaray,,Engelli,

Aksaray’da ailesi tarafından odaya kilitlenen ve evde yalnız kalan gelişim engelli Feyza B. (20), dışarıya çıkmak için odasında bulunan 7 çarşafı birbirine bağladı. 

Daha sonra çarşafın bir ucunu odada sabit bir yere bağlayan Feyza B., diğer ucunu da pencereden aşağıya sarkıttı. Çarşaflara tutunarak aşağıya inmeye çalışan Feyza B., apartmanın 3. katına indiğinde çarşaf kopunca bahçeye düştü. 

GENÇ KIZIN SAĞLIK DURUMU İYİ

Apartman sakinlerinin olayı fark etmesi üzerine 112 Acil Çağrı Merkezine haber verildi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahalesi sağlık görevlileri tarafından olay yerinde yapılan yaralı genç kız, ambulansla Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Tedavi altına alınan genç kızın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Odaya kitlenen engelli kız kaçmaya çalışırken 4. kattan aşağı düştü

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...