Tgrt Haber
10 Kasım 2021 23:04

Oğlu evin içinde dehşet saçtı, annenin kalbi dayanmadı

Gaziantep'te yaşadığı evi ateşe veren oğluyla tartışan anne, bu defa silahla etrafa ateş etmeye başlayan oğlundan komşusuna kaçarak kurtuldu. Ancak talihsiz kadın sığındığı evde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Oğlu evin içinde dehşet saçtı, annenin kalbi dayanmadı
GAZİANTEP,ANNE,KALP KRİZİ

Gaziantep'te bir madde bağımlısı şahıs, yaşadığı evde dehşet saçtı. Evladının korkusundan komşusuna sığınan anne ise kalp krizi sonucu vefat etti.

ÖNCE EVİ YAKTI, SONRA SİLAHLA ATEŞ ETTİ

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep'in Nizip ilçesi Kocatepe Mahallesi'nde yaşanan olayda madde bağımlısı olduğu ileri sürülen F.T., annesi Fatma T. ile tartışarak evi ateşe verdi. Siniri geçmeyen ve belindeki silahla evin içerisinde havaya ateş eden F.T.'nin elinden kurtulmaya başaran anne büyük bir panik ile evden kaçtı. Komşusunun evine sığınan ve büyük korku yaşayan anne Fatma T. burada fenalaştı.

YAŞADIKLARINI KALBİ KALDIRAMADI

Evladının yaşattıklarına dayanamayan annenin kalp krizi geçirdiği tespit edildi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, Fatma T.'nin kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdiğini belirledi. Yanan ev olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, anne Fatma T.'nin cenazesi ise otopsi işlemleri için morga kaldırıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...