Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Ağustos 2019 09:47

Oğlunu öldüren baba için istenen ceza belli oldu

Bursa'da annesi ile babasının kavgasını ayırmak isterken bıçakla yaralanarak ölen gencin davası görülüyor. Davada ölüme neden olan babanın ağırlaştırılmış müebbet hapsi isteniyor.

Oğlunu öldüren baba için istenen ceza belli oldu
ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası,,cinayet,

Bursa'da oğlunu öldürdüğü iddia edilen babanın müebbet hapsi isteniyor.

Ayırmak isterken öldü

Orhangazi ilçesinde 18 Ağustos Cumartesi akşamı, çalıştığı kafeteryadan gece yarısı evine geldiğinde, babası Ruhi T. (55) ile annesi Nagihan T.'nin kavgasına şahit olan 19 yaşındaki Muhammet Can T., onları ayırmak istedi. Babasının elindeki bıçağın boğazına gelmesi sonucu ağır yaralanan Can, 2 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra hayatını kaybetti. Olaydan sonra baba Ruhi T. gözaltına alınarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Ağırlaştırılmış müebbet isteniyor

Hakkında 'alt ya da üst soydan yakın akrabayı kasten öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis talebiyle Bursa 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açılan sanığın yargılanmasına devam edildi. Daha önceki savunmalarını tekrarlayan Ruhi T., "Aramızda boğuşma olmadı. Bıçağı kaçırırken oğlumun hamlesi üzerine boğazında bir çizik oluştu. Ben bıçağı savurmadım" dedi. 

Savcı müebbet talep etti 

Duruşmada mütalaa veren cumhuriyet savcısı, toplanan deliller, sanık ile müşteki Nagihan T.’nin ve dinlenen şahit ifadeleri üzerine cinayetin muhtemel kasıt altında işlendiği iddiasıyla müebbet hapis cezası talep etti. Sanık avukatı, savunma için süre talep etmesi üzerine, mahkeme heyeti, Ruhi T.'nin tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı eylül ayına erteledi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...