Tgrt Haber
09 Kasım 2019 17:16

Oğlunun vurulduğuna şahit olan anne kalp krizi geçirerek öldü

Nevşehir’in Avanos ilçesine bağlı Ayhanlar köyünde meydana gelen olayda aralarında 10 yıl önce olan husumeti unutmayan bir kişi husumetlisini silahla yaraladı.

Oğlunun vurulduğuna şahit olan anne kalp krizi geçirerek öldü
kalp krizi,,husumet,,cinayet,

Konya’da gardiyan olarak görev yapan İsmet Turan Avanos ilçesine bağlı Ayhanlar köyünde bir nişan törenine katılmak üzere köyüne geldi.

Annesi kalp krizi geçirdi

Nişan töreninde oturan İsmet Turan’ın 10 yıl önce tartıştığı Aşir isimli şahıs tarafından sırtından 3 el ateş ederek yaraladı. Olaya şahit olan İsmet Turan’ın annesi Yeter Turan ise olay yerinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybederken ağır yaralanan İsmet Turan ise yapılan ilk müdahalenin ardından Nevşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Evli ve 1 çocuk babasıydı

Nevşehir Devlet Hastanesi'nde durumu ağır olan Turgut’un tedavisinin yapılması için Adana’ya sevk edildiği öğrenildi. Ağır yaralanan İsmet Turan’ın evli ve henüz 1 çocuğu olduğu öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...