Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 Aralık 2021 12:59

Öğrenciye bu kez de cetvelli dayak! Hızını alamadı, tekme de attı

Muğla'nın Milas ilçesinde iki öğrencisini koridora çıkarıp cetvelle döven öğretmen açığa alındı. Sosyal medyada büyük tepki toplayan görüntülerde, bir süre öğrencisini cetvelle döven öğretmenin hızını alamayarak tekme de attığı görüldü.

Öğrenciye bu kez de cetvelli dayak! Hızını alamadı, tekme de attı
muğla,milas,cetvel,dayak,öğretmen,öğrenci

Muğla’nın Milas ilçesindeki bir okulda cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde,  öğretmenin iki öğrencisine şiddet uyguladığı görüldü. Sosyal medyada büyük tepki toplayan görüntülerin ardından öğretmenin açığa alındığı öğrenildi.

AZARLADI, CETVELLE VURDU, TEKME ATTI

Milas Semiha Altunkan İlkokulu üçüncü sınıf öğretmeni T.T. okul koridorunda iki öğrenciye yaramazlık yaptıkları gerekçesiyle cetvelle dayak attı. O anlar cep telefonu ile görüntülenirken, görüntülerin sosyal medyada yer almasının ardından birçok kesimden tepki geldi. Görüntülerde öğretmenin okul koridorunda öğrenciye cetvelle vurarak azarladığı, sonrasında tekme attığı görülüyor.

SORUŞTURMA AÇILDI, AÇIĞA ALINDI

Yaşanan olayla ilgili açıklama yapan Milas Kaymakamlığı, olayın yaşandığı gün öğretmenin açığa alındığını belirtti. Milas Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Bazı basın mecralarında ve sosyal medyada ilçemizde bulunan bir okulda 28.12.2021 gününde yaşanan şiddet olayı ile ilgili görüntüler yer almıştır. Bahse konu görüntülerde yer alan öğretmen hakkında soruşturma açılarak aynı gün itibarı ile açığa alınmış olup idari yönden soruşturma devam etmektedir. Adli yönden olay savcılığa intikal etmiştir”

Öğrenciye bu kez de cetvelli dayak! Hızını alamadı, tekme de attı
Öğrencilerini cetvelle döven öğretmen açığa alındı, hakkında soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...