Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Ocak 2019 12:59

Okul yolunda feci ölüm

Muğla’da sabah okula gitmek için karayolunun karşısına geçerken bir aracın çarptığı lise öğrencisi, kaza yerinde hayatını kaybetti.

Okul yolunda feci ölüm
muğla,

Edinilen bilgiye göre, Muğla’nın Menteşe ilçesindeki 75. Yıl Fen Lisesi öğrencisi 17 yaşındaki Şeymanur Gölge, okuluna gitmek için Bayır Mahallesi'ndeki evinden çıktıktan sonra Muğla-Aydın karayolu üzerindeki trafik ışıklarından karşıya geçmek için hareket ettiğinde, Mustafa G. yönetimindeki 48 DM 662 plakalı Muğla Büyükşehir Belediyesi MUTTAŞ şirketine ait havalimanı midibüsünün çarpması sonucu yaşamını yitirdi. 

Okul yolunda feci ölüm
Görgü tanıklarına göre, trafik ışıklarının sarıdan yeşile döndüğü anda kazanın meydana geldiği bildirilirken, kaza sonrası araç sürücüsü Mustafa G., Bayır Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alındı. 17 yaşındaki fen lisesi öğrencisi Şeymanur Gölge'nin ise cenazesi, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...