Tgrt Haber
20 Ocak 2022 10:58

Okula giden çocuğa köpek saldırdı! Acı dolu çığlığa esnaf yetişti

Manisa’da okula gitmek evde çıkan 11 yaşındaki Furkan Sakız, sokak köpeklerin saldırısına uğradı. Küçük çocuk köpek tarafından bacağı ısırılırken çevredeki vatandaşların yardımı sayesinde kurtuldu.

Okula giden çocuğa köpek saldırdı! Acı dolu çığlığa esnaf yetişti
Manisa,sokak köpek,

Türkiye’nin farklı yerlerinden başıboş köpeklerin saldırı haberleri gelmeye devam ediyor. Manisa’da 11 yaşındaki Furkan Sakız okula gitmek için çıktığı evden 5 dakika sonra sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Köpeğin sağ bacağını ısırması üzerine acı içinde yere yığılan çocuğa imdadına çevredeki esnaf yetişti. Hastaneye götürülen küçük çocuk 3 gün okula gidemez raporu alırken aile çağrıda bulundu.

“BAŞKA AİLELER BU ACIYI YAŞAMASIN”

Oğluna köpek saldırdığını ve esnaf tarafından kurtarıldığını duyar duymaz hastanenin acil servisine gittiklerini kaydeden Baba Muzaffer Sakız, “Oğlum sabah 08.30’da evden çıkıyor okula gitmek için biraz ileride köpek saldırısına uğruyor. Arkadan gelip oğluma saldırıyor ve oradaki esnaf arkadaşlar gelip oğlumu kurtarıyorlar ve acil servise gidiyoruz. Evden 08.30’da çıktı olay 08.35 gibi oldu. Bir tane köpek saldırıyor ama arkasında 2-3 tane daha köpek varmış oradaki arkadaşlar öyle söyledi. Doktor ilk tedavisini yaptı aşılarını yaptı. Herhangi bir ateş veya başka bir durumda tekrar gelin dediler. Şu anda iyi. Şikayetçiyim. Gördes Belediyesi acilen bu köpekleri sokaktan acilen toplamalı ve barınak yapılmalı. Ne yapılması gerekiyorsa yapılması gerekiyor. Bir tane daha çocuğumuz, geleceğimiz kesinlikle ve kesinlikle zarara uğramamalı. Bunlar bizim canımız. Bir çocuk daha zarar görse o da bizim canımız. Gördes’te yüzlerce başıboş köpek var. Buna önlem alınmalı. Yüzlerce köpek var. Niye çözüm bulunmuyor anlamıyorum.” dedi.

Okula giden çocuğa köpek saldırdı! Acı dolu çığlığa esnaf yetişti

“CANIM ÇOK YANDI”

Yaşadığı korku dolu anları anlatan Gördes Fatih Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Furkan Sakız, “Arkamda gizlice köpek gelmiş bacağımdan tuttu ben de yere düştüm. O da ısırdıktan sonra kaçtı. Bir taneydi ama arkada da köpekler vardı. Bir esnaf yardım etti. Canım çok acıdı. Bu bir daha olabilir. Arkadaşlarımın da başına gelebilir. Bu köpekler arkadaşlarıma da saldırmış. Bunlara bir önlem alınması lazım artık.” diye konuştu.

Okula giden çocuğa köpek saldırdı! Acı dolu çığlığa esnaf yetişti

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...