Tgrt Haber
21 Mart 2022 23:55 - Güncelleme : 22 Mart 2022 00:40

Okulda kalp krizi geçiren öğrenci hayatını kaybetti

Eyüpsultan’da okulda baygınlık geçiren 12 yaşındaki öğrenci, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İlk belirlemelere göre kalp krizi geçirdiği belirtilen öğrencinin, kısa bir süre önce de babasını kaybettiği öğrenildi.

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kesin ölüm nedeni, Adli Tıp Kurumunda yapılacak incelemelerin ardından kesinlik kazanacak.
Kesin ölüm nedeni, Adli Tıp Kurumunda yapılacak incelemelerin ardından kesinlik kazanacak.

Eyüpsultan’da okulda baygınlık geçiren 12 yaşındaki öğrenci, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

SINIFTA FENALAŞTI

Sabah saatlerinde Eyüpsultan Yeşilpınar Mahallesi'nde bulunan Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu'nda, 6. sınıf öğrencisi Zeynep Demir, teneffüste sınıf penceresinden baktığı esnada fenalaştı. Bir süre sonra yere yığılan Demir’i gören arkadaşları durumu koridorda bulunan nöbetçi öğretmene söyledi.

ÇOCUK KURTARILAMADI

İlk müdahaleyi yapan öğretmen, durumu sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye sevk edilen Demir, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Teneffüste fenalaşarak hastaneye kaldırılan Zeynep Demir’in ilk belirlemelere göre kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği belirtildi. Demir’in kesin ölüm nedeni, Adli Tıp Kurumunda yapılacak incelemelerin ardından kesinlik kazanacak. Demir’in kısa bir süre önce de babasını kaybettiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...