Tgrt Haber
01 Kasım 2021 06:41

Ölüm tehlikesi geçirmeden bu camiye giriş yok!

Bursa'da köprülü kavşağın tam ortasında kalan tarihi camiye giderken vatandaşlar ölüm tehlikesi ile karşı karşıya kalıyor.

Ölüm tehlikesi geçirmeden bu camiye giriş yok!
cami,,bursa,,yol,

Bursa Çatalfırın semtinde 15. yüzyılda inşa edilen Veled-i Saray Camii’nin dört bir yanından yol, üzerinden de köprü geçiyor. Ancak, trafiğin bir saniye bile durmadığı bölgede camiye gidilebilecek bir yol yok. Vatandaşların camiye girebilmesi için önce araba, sonra da bariyer engelini aşması gerekiyor. Ya da alt geçidin kullanılması lazım ama burada da merdivenleri bulmak oldukça güç... Bulunsa da yaşlılar ve engelliler için inip çıkması imkânsıza yakın.

Ölüm tehlikesi geçirmeden bu camiye giriş yok!

CEMAAT YOL İSTİYOR

Cami cemaatinden Ali Hakyemez “Öğle ve ikindi namazlarında buraya geliyorum fakat caminin yolu yok. Şimdiye kadar başıma bir iş gelmedi ama her an araba çarpabilir. Çünkü yaya geçidi yok. Yetkililerin bir an önce bu işe el atmasını bekliyoruz” dedi. Başka bir vatandaş ise “Camimizdeki asıl sıkıntı, alt geçidi yaşlı insanların kullanamaması. Bastonlarla yürümek çok zor oluyor. Demirlerden atlamak daha da zor... Ayrıca camimizin ısınma problemi de var. Merkezde olmamıza rağmen problemlerimiz halledilmiyor” diye konuştu. 

Ölüm tehlikesi geçirmeden bu camiye giriş yok!

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...