Tgrt Haber
20 Ocak 2022 18:45

Ömür hemşireyi öldüren zanlının ifadesine ulaşıldı

Kartal’da aile sağlığı merkezine silahla gelen Rahmi Uygun, burada hemşire olarak görev yapan Ömür Erez’i silahla vurarak öldürdü. Uygun’un emniyetteki ifadesinde, iddiaya göre birlikte oldukları dönemde Erez’e 200 bin TL verdiği, ayrıldıktan sonra parayı geri istemesine rağmen alamadığı, bu nedenle çıkan tartışmadan dolayı cinayeti işlediği öğrenildi.

Ömür hemşireyi öldüren zanlının ifadesine ulaşıldı
ömür erez,hemşire,cinayet,ifade

İstanbul'un Kartal ilçesinde Aile Sağlığı Merkezi'nde görevli hemşire Ömür Erez, Rahmi Uygun adlı kişiyle kapının önünde bir süre konuştuktan sonra içeriye girdi. Daha sonra şüpheli Rahmi Uygun da hemşirenin arkasından girdiği sağlık merkezinde Erez'e silahla ateş ettikten sonra kaçtı. Ağır yaralanan Erez, olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Hemşire Erez, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli, polis ekiplerinin çalışmaları sonucu Bağcılar'da bir adreste yakalandı. Gözaltına alınan şüphelinin ilk ifadesi ortaya çıktı.

BAĞCILAR'DA YAKALANDI

Kartal’da Yunus Mahallesi Topselvi 10 No'lu Aile Sağlığı Merkezi'nde saat 13.45 sıralarında yaşanan olayda, aile sağlık merkezine elinde silahla gelen Rahmi Uygun, burada çalışan Ömür Erez isimli hemşireyi silahla başından vurdu. Yaralı kadın olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan Ömür Erez hastanede hayatını kaybetti. 1988 doğumlu Rahmi Uygun, Bağcılar’da polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Ömür hemşireyi öldüren zanlının ifadesine ulaşıldı
Ömür Erez

200 BİN TL'Yİ GERİ İSTEDİ

Uygun’un emniyetteki ifadesine göre, önceden iki evlilik yapmış olan Ömür Erez ile iki yıl önce internetten tanıştıkları, 1 yıl sevgili oldukları, son 1 yılda da ayrı oldukları öğrenildi. Uygun’un iddiasına göre Erez’e ilişki döneminde 200 bin TL para verdiği, ilişkileri sonlanınca parayı Erez’den istemesine rağmen geri alamadığı öğrenildi.

Uygun’un Konya’dan kiralık bir otomobille İstanbul’a geldiği, aile sağlığı merkezinde cinayet olayını gerçekleştirdiği, olay sonrasında aynı araçla firar ettiği öğrenildi. Uygun, daha sonra suç aleti silahla beraber Bağcılar’da gözaltına alınırken, otomobili birlikte kiraladıkları Musa T. adlı bir kişi de yakalandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...