Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Aralık 2021 15:50

Önce boşanma aşamasındaki eşini öldürdü, sonra canına kıydı

Kocaeli'de arkadaşını yanına alan Güzin Çetin hakkında uzaklaştırma kararı bulunan eşinden habersiz yaşadıkları eve eşyalarını almaya gitti. Evde bulunan Turgay Çetin, önce tabancayla eşini vurdu, daha sonra aynı silahla intihar etti.

Önce boşanma aşamasındaki eşini öldürdü, sonra canına kıydı
boşanma,silahlı saldırı,cinayet

Kocaeli'de bir süredir eşinden ayrı yaşayan Güzin Çetin, eşyalarını almak için evine gitti. Bu sırada evde bulunan eşiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine koca, önce tabancayla eşini vurdu, daha sonra aynı silahla intihar etti.

EVE GİRİNCE BÜYÜK ŞOK YAŞADILAR

12.30 sıralarında Kocaeli’nin Başiskele ilçesi Barbaros Mahallesi Dumanlı Sokakta, arkadaşını yanına alan 35 yaşındaki Güzin Çetin, bir süre önce uzaklaştırma kararı aldırdığı eşinden habersiz yaşadıkları eve eşya almaya gitti. Eve gelen ikili, kapıyı açtıklarında ise büyük şok yaşadı.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Evde bulunan 36 yaşındaki Turgay Çetin, kapıyı açar açmaz Güzin Çetin'in arkadaşını dışarıya doğru itti, ayrı olduğu eşini ise içeri aldı. Çift arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

EŞİNİ ÖLDÜRDÜKTEN SONRA CANINA KIYDI

Turgay Çetin, bir süre eşi ile boğuştuktan sonra silahını çekerek Güzin Çetin'e iki el ateş etti. Kafasına isabet eden iki kurşun ile yere yığılan kadın olay yerinde hayatını kaybederken, Turgay Çetin de aynı silahı kafasına doğrultularak intihar etti.

Önce boşanma aşamasındaki eşini öldürdü, sonra canına kıydı
Güzin Çetin-Turgay Çetin

Çiftin 3 yıl önce evlendiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...