Tgrt Haber
04 Ekim 2021 14:20

Önce eski eşini öldürdü sonra boşanma davasındaki şahidi yaraladı

Tekirdağ’da 3 ay önce boşandığı eşini çocuğunun gözü önünde katleden katil zanlısı her yerde aranıyor.

Önce eski eşini öldürdü sonra boşanma davasındaki şahidi yaraladı
tekirdağ,,cinayet,,kadın cinayeti,,şiddet,,ölüm,

Tekirdağ’da Remzi A. isimli şahıs, çocuğunu bırakmak için okula giden eski eşi Ayşe T.’yi sokak ortasında tabanca ile vurarak öldürdü. Remzi A. daha sonra eşi ile boşanmasına şahitlik eden komşusu Volkan A.’nın da evine zorla girerek sırtından vurdu.

ESKİ EŞİNİ ÖLDÜRDÜ

Olay, Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde meydana geldi. 44 yaşındaki Remzi A.,3 ay önce boşandığı 43 yaşındaki eski eşi Ayşe T.'yi takip ederek, çocuğunu okula bırakacağı esnada silahla vurdu. Ayşe T. olay yerinde hayatını kaybetti.

ŞAHDİDİ DE YARALADI

Daha sonra boşanmalarına şahitlik eden şahsın evine giden Remzi A., zemin kattaki evin camını kırıp içeri girerek 41 yaşındaki Volkan A.’yı da sırtından vurdu. Silahını yere düşüren Remzi A., Volkan A.’nın eşini de çekiçle yaraladıktan sonra motosikletine atlayarak kayıplara karıştı. Polis ekipleri Remzi A.’yı yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Hayatını kaybeden kadının cansız bedeni savcılık incelemesinin ardından hastane morgun kaldırılırken, Volkan A. ise hastanede tedavi altına alındı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...