Tgrt Haber
31 Ağustos 2021 19:32

Önce su içti, sonra soygun yaptı

Afyonkarahisar’da bir iş yerine giren 11 yaşındaki çocuk dükkanda önce su içip ardından kasadan paraları çalması ise bu kadarına pes dedirtti.

Önce su içti, sonra soygun yaptı
Afyonkarahisar,hırsızlık,

Afyonkarahisar’da 1. Küçük Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren oto ekspertiz iş yerinde geçtiğimiz hafta sonu hırsızlık meydana geldi. İş yerine kimsenin olmadığı anda giren hırsızlık şüphelisi, önce içerideki su sebilinden bardakla su içti, ardından ise çekmecedeki bütün paraları çaldı. Tam kaçacağı sırada görevli personel tarafından yakalanan şüpheli, olay yerine gelen polise teslim edildi.

“YAŞI KÜÇÜK OLDUĞU İÇİN ŞİKAYETÇİ OLMADIM”

Olayı anlatan iş yeri sahibi Cihat Hasırcıoğlu, “Pazar günleri iş yerimizde sadece bir personelimiz nöbetçi olarak kalır kepenklerimiz açıktır. Personelimiz lavaboya gittiği sırada iş yerini gözetleyen 11 yaşındaki çocuk içeri dalmış. Görüntüleri izlediğimizde hırsızın rahatlığı bizi çok şaşırttı. Önce su içmiş bardakla daha sonra da kasadaki paraları çalmış. Tam kaçacakken görevli arkadaşımız yakalamış çocuğu. Polis çağırdık ve ben yaşı küçük olduğu için şikayetçi olmadım” diye konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...