Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 May 2020 10:18

Önce tümörü ve cilt kanserini, şimdi de koronayı yendi

Samsun'da 58 yaşındaki bir vatandaş 4 yıl önce beyin tümörünü, geçen yıl cilt kanserini, şimdi de korona virüsünü (Kovid-19) yendi.

Önce tümörü ve cilt kanserini, şimdi de koronayı yendi
tümör,,cilt kanseri,,korona virüs

Samsun'un Canik ilçesinde yaşayan 58 yaşındaki Fikret Yıldız öksürük, ateş ve yorgunluk belirtileri göstermesi sebebiyle doktora başvurdu. Kovid-19 testi pozitif çıkması sonucu İlkadım ilçesinde bulunan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan Yıldız, 1 haftalık tedavinin ardından hastalığı atlattı. Alkışlarla taburcu olduktan sonra tedbir amaçlı 3 kere daha test yapılarak 14 gün karantina altına tutulan Fikret Yıldız, sağlık çalışanları sayesinde yeniden hayata tutunduğunu söyledi. Hayatının hastalıklarla mücadele ile geçtiğini belirten Yıldız, 2016 yılında beyin tümörünü, 2019 yılında da cilt kanserini yendiğini açıkladı.

"Her seferinde yeniden hayata tutunuyorum"
Her hastalığı yenmesinin ardından kendini yeniden doğmuş gibi hissettiğini belirten Fikret Yıldız, "Bundan 4 sene önce beynimde tümör vardı ve beyin ameliyatı oldum. Onun tedavi sürecinde iyileştim. O zaman tekrar hayata döndüm. 2019 yılında kolumda bir ben çıktı. Bunun sonucunda cilt kanseri teşhisi konuldu. Doktorların çabasıyla ameliyat oldum. Onu da yendim. Bu sene de dünyanın amansız bir hastalığı olan korona virüsüne yakalandım. Bunu da yendim. Her seferinde hepsini çok şükür yeniyorum. Şu an çok mutluyum, yeniden doğmuş gibiyim" dedi.

Korona virüsünü yenen Fikret Yıldız için sağlık çalışanları hastanede mini bir organizasyon düzenledi. Pasta kesilmesinin ardından alkışlarla taburcu olan Fikret Yıldız, bütün sağlıkçılara teşekkür etti.

Karantina günlerini saz çalarak geçiren Yıldız, müzikle vaktini değerlendiriyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...