Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Şubat 2021 12:18

Önceden çöpe atılıyordu, şimdi her yerde aranıyor

Unutulmaya yüz tutan kamerasız ve tuşlu telefonlara olan talep son yıllara oranla zirve yaparken, ikinci el telefon satışı yapan dükkânlarda eski telefon stokları tükenmenin eşiğine geldi.

Önceden çöpe atılıyordu, şimdi her yerde aranıyor
tuşlu telefon,

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte halk arasında “Yaşlı telefonu” olarak bilinen kamerasız ve tuşlu telefonlara olan rağbet azaldı. Genellikle akıllı telefonları tercih eden vatandaşlar eski modelleri rafa kaldırarak kenara attı. Genelkurmay Başkanlığı tarafından ilan edilen askeriyede kısmen telefon kullanımına izin kararının ardından, bu özellikleri karşılayan eski telefonlara olan talep zirve yaptı. Telefoncularda bulunan kamerasız telefon stokları erimeye başlarken, bu durumun ardından fiyatlarda da artış yaşandı. Kısa zaman önce 50-100 liraya alıcı bulamayan tuşlu telefonlar, şimdilerde 250-300 lira arasında satılıyor.

Önceden çöpe atılıyordu, şimdi her yerde aranıyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...