Tgrt Haber
31 May 2021 23:47

Ordu-Giresun Havalimanı'ndaki bomba ihbarı asılsız çıktı

Ordu-Giresun Havalimanı'nda gece geç saatlerde bomba ihbarı yapıldı. Ancak yapılan incelemeler sonucu ihbarın asılsız çıktığı tespit edildi.

Ordu-Giresun Havalimanı'ndaki bomba ihbarı asılsız çıktı
bomba,ihbar,giresun,ordu,havalimanı

Ordu-Giresun Havalimanı'nda bu gece hareketli dakikalar yaşandı. Yurt dışı kaynaklı yapılan bomba ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi ve bomba imha uzmanı sevk edildi. Ordu Valisi Tuncay Sonel ile Ordu İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş de havalimanına gelerek incelemelerde bulundu. Pistin yanı sıra inen uçakların kargo ve kabin bölümlerinde arama yapıldı. İnceleme işlemleri sırasında uçuşlarda aksama meydana geldi.

BOMBA İHBARI ASILSIZ ÇIKTI

Yapılan inceleme sonucunda herhangi bir olumsuzluğa rastlanmazken, ihbarın asılsız olduğu tespit edildi. Burada yetkililerden edinilen bilgiye göre ihbarın asılsız olduğu ve yurt dışından yapıldığı, ihbarı gerçekleştiren kişinin tespit edildiği ve gerekli işlemlerin başlatıldığı öğrenildi.

TÜRK HAVA YOLLARI'NDAN AÇIKLAMA

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ordu-Giresun Havalimanı operasyonları, havalimanı otoritesine gelen bir bomba ihbarı nedeniyle bir süre durdurulmuştur. Emniyet birimleri tarafından yapılan inceleme sonucu ihbarın asılsız olduğunun anlaşılması üzerine havalimanında operasyon yeniden başlatılmıştır" ifadelerine yer verdi.

Ordu-Giresun Havalimanı'ndaki bomba ihbarı asılsız çıktı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...