Tgrt Haber
15 Eylül 2021 13:48

Ordu'da davetsiz misafir: Yolunu kaybeden şahin eve girdi

Ordu'da akşam saatlerinde bir evin açık penceresinden içeri dalan şahin, ev halkını şaşkına çevirdi. Evin odalarını tek tek gezen şahin yakalanarak dışarı bırakıldı.

Ordu'da davetsiz misafir: Yolunu kaybeden şahin eve girdi
ordu,,şahin,

Ordu'da akşam saatlerinde açık bir pencereden eve dalan şahin, ev halkını şaşkına çevirdi. Odaları tek tek dolaşan şahin, ev sahibi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Şahincili Mahallesi'nde oturan Salih Tepe ve ailesi evlerinin penceresinden hızla içeriye giren şahinin şaşkınlığını yaşadı. Evin içerisinde bir süre uçmaya çalışan şahin, yakalanarak dışarıya salındı.

"YARA ALMADAN DIŞARI SALDIK"

Şehrin göbeğinde evine giren şahinin şaşkınlığının yaşadığını dile getiren Salih Tepe, "Akşam saatlerinde evimin balkonunda oturuyordum. Birden ne olduğunu anlamadığım bir şey bana çarptı ve beni yere düşürdü. Sonrasında eve yetişkin şahinin girdiğini gördük. Bir süre odalarda dolaşan şahini yakalayarak yeniden dışarıya yara almadan saldık" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...