Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Kasım 2021 09:22

Ormanda saldırıya uğramıştı: Ayşegül'den acı haber geldi

Kocaeli’de ormanlık alanda yabancı uyruklu şahsın saldırısına uğradıktan sonra bitkisel hayata giren 17 yaşındaki Ayşegül Aydın hayatını kaybetti.

Ormanda saldırıya uğramıştı: Ayşegül'den acı haber geldi
kocaeli,,gebze,,kadın cinayeti,,ayşegül aydın,

Kocaeli’de yabancı uyruklu şahsın adım adım takip ettikten sonra ormanlık alanda saldırdığı Ayşegül Aydın’dan acı haber geldi. 17 yaşındaki genç kız 5 aylık hayat mücadelesini kaybetti.

Olay, Gebze ilçesinin Pelitli Mahallesi’nde yaşandı. Yabancı uyruklu A.M., dershane dönüşü evine gitmek için halk otobüsüne binen Ayşegül Aydın’ı adım adım takip etti. 17 yaşındaki genç kız evine 200 metre kala şahsın saldırısına uğradı.

YOLDA BULDUM DİYE YALAN SÖYLEDİ

Genç kızı ormanlık alana çeken şahıs, önce saldırdı genç kızın direnmesi üzerine kafasına taşla defalarca bayıltana kadar vurdu. Daha sonra genç kızı yol kenarına taşıyan şahıs bir aracı durdurup genç kızı baygın halde bulduğunu, yardım çağırmalarını söyledi.

KARDEŞİ YOLDAN GEÇERKEN GÖRDÜ

O sırada genç kızın erkek kardeşi eve giderken kız kardeşini görünce durumu babasına haber verdi. Baba Metin Aydın, aracıyla olay yerine geldi. Kızını aracıyla hastaneye götürürken olay yerine sevk edilen ambulansa aktaran baba kızını sağlık ekiplerine teslim etti. Ağır yaralı genç kız tedavi için hastaneye kaldırıldı.

Ormanda saldırıya uğramıştı: Ayşegül'den acı haber geldi

ADIM ADIM TAKİP ETMİŞ

Genç kıza dehşeti yaşatan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatan jandarma ise bölgedeki kameraları didik didik inceledi. A.M. isimli yabancı uyruklu şahsın genç kızı adım adım takip ettiğini tespit etti. Ekipler tarafından gözaltına alınan şahıs sorgusunun ardından mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HAYAT SAVAŞINI KAYBETTİ

17 yaşındaki Ayşegül Aydın, tedavi gördüğü hastanede 5 aylık hayat mücadelesini kaybetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...